Spring naar de inhoud
Home » Blog » Gefermenteerde drankjes

Gefermenteerde drankjes

Deze workshop start met een wetenschappelijke introductie over darmflora, gezondheid en fermenteren. Nadien laat Eva van Moes Lab ons proeven van de eindeloze mogelijkheden om zelf gefermenteerde frisdranken te maken op basis van wilde gisten en kombucha.

We gaan aan de slag met de eetbare weelde die de lokale omgeving ons te bieden heeft, en maken gezonde, natuurlijke bubbels die verfrissing kunnen bieden in de warme zomermaanden. Je gaat naar huis met je eigen gefermenteerde frisdrank, twee scoby’s (wild bug en kombucha), een boekje met tips & tricks, én een heleboel inzichten over darmflora en gezonde voeding.

Deze workshop wordt aangeboden als verankerend praktijkmoment bij de webinarreeks Gezonde Darmen & Voeding of de webinarreeks Gezonde Darmen, Voeding & Geboorte. Inschrijven voor deze workshop in combinatie met een webinarreeks doe je via de pakketten in de webshop.

Wil je graag inschrijven voor meerdere workshops, dan kan je een kortingscode aanvragen via info@borntobemicrobial.be. Afzonderlijk inschrijven voor een workshop is enkel mogelijk indien het maximum aantal deelnemers niet bereikt is. Dit wordt enkele dagen voorafgaand aan de workshop aangekondigd via mijn social media.